StreetMatch

De straatvoetbal club bij jou in de buurt

Plezier en talentontwikkeling op straat

De Nederlandse pleintjes hebben menig spelers profvoetballers voortgebracht. Grote namen als Johan Cruijf, Ruud Gullit, Clarence Seedorf, Robin van Persie, Wesley Sneijder en Edgar Davids hebben allen één ding gemeen: ze danken hun voetbaltechnieken aan het asfalt van Nederland. Straatvoetbal is voetbal in zijn zuiverste vorm – geen vaste tactische concepten of plannen. Enkel vaardigheden, slimmigheid en respect. Straatvoetbal is dan ook de ultieme basis voor elke (top)voetballer.

StreetMatch is voetbal in zijn puurste vorm en staat voor plezier en talentontwikkeling op straat!
Een manier van sporten die laagdrempelig, wijkgestuurd, hoog kwalitatief en inclusief is, dat aansluit bij de behoefte van de nieuwe sportgeneratie.

Wijksportvereniging

StreetMatch biedt trainingen, competities en toernooien aan ín de Nederlandse wijken. Uitgangspunt van StreetMatch is om bestaande pleintjes om te dopen in straatvoetbalverenigingen in de wijk. Elke pleintje krijgt een eigen logo dat in diverse uitingen wordt gepresenteerd. Teams die hun straatvoetbalclub vertegenwoordigen, doen dit in wijk-tenue mét eigen clubembleem,

Op de wekelijkse trainingen werken de spelers aan het verbeteren van hun techniek. Daarnaast kunnen teams zich opgeven voor de stads-, regio- of landelijke competities en toernooien waarbij ze uit kunnen komen voor hun eigen wijk.
De openbare ruimte vormt voor daarbij hét speelveld voor de trainingen en competities. Zo worden leegstaande pleinen en parkeerplekken teruggegeven aan de jeugd van de stad.

Voor wie?

StreetMatch is bestemd voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar die graag willen voetballen op straat!

* Wil jij graag voetballen maar heb je nog geen club?

* Wil jij graag wekelijks op straat voetballen met je vrienden?

* Wil jij getraind worden door professionele en enthousiaste voetbaltrainers??

* Wil jij graag wedstrijden spelen tegen andere teams uit de stad?

Woon jij niet in Amsterdam maar wil jij wel meer op straat voetballen? Neem contact met ons op!

SCHRIJF JE NU IN VOOR:

StreetMatch is een initiatief ondersteund door: